Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gitárkészítés házilag?

Gitárkészítés házilag?

Figyelt kérdés
Hozzáfognék egy sajátgyártású gitárhoz. Aki már csinált vagy ért hozzá az lásson már el tanácsokkal!Mire lenne jó figyelni, stb...És nem tudja valaki az elektronika hozzá, a hangolókulcsok, híd mennyibe kerülne?Még mielőtt valaki ideírná, hogy nézzek utánna a neten, már megtettem, de amiket láttam mind Fender meg társai, amik elég drágák.
2010. jan. 1. 20:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A nyakkal kapcsolatban bizonytalan vagyok.De talán belinkelhetek ide egy képet. [link]
2010. jan. 4. 18:53
 12/15 anonim válasza:
hát figyelj...úgy,hogy te magad csinálod,mindent,akkor munkadíj nélkül is egy jó gitár 70-80 rongy...egy jó... munkadíjjal 100 minimum...
2010. jún. 11. 22:04
 13/15 anonim válasza:

Hát gondolom ezek nem a legjobb minőségüek, de az Ezermester régebbi számaiban volt jópár ilyen témájú írás.

Itt tudsz keresgélni: [link]

2010. jún. 20. 19:31
 14/15 anonim válasza:
Ezt meg most találtam, azt írja h megszűnik az oldal, de még egyelőre minden elérhető: [link]
2010. jún. 22. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:

EGy csávó csinálta, és leírt mindent!

[link]

2010. dec. 26. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!