Gitárkészítés házilag?
najó, csak vicceltem:D én a helyedben a nyakat egyben vennémmeg, mert az bonyolult hogy szépen szóljon, a testet megtudod csinálni ha értesz az asztalosmunkához.
a hardverek után meg nézz szét az global.ebay.com -on,
hangolókulcsokat kaphatsz 8ezerért 6darabot, (szállítással eggyütt)
egy tune-o-matic bridge már 5ezerért a tiéd lehet, olcsó pickupot meg egykét ezerért is szerezhetsz, de szerintem ha házi gitárt akarsz csinálni, akkor érdemes rákölteni, és egy jóféle pickup-párt 20körül már találhatsz:)
Jah.Bocs azthittem klasszikusat.Akkor mindegy de tényleg van hangolóprogram gépre.
Előző előtti.
jó, de azért a 7ezer forintos gitár is milyen már?!
ez olyan, mint mikor valaki fel akarja tuningolni a kocsiját, és minek arra költeni, hiszen 20ezerből olyan wartburgot lehet venni, hogy az csoda..
egy tényleg jó gitár amúgy is százezrekbe van, de ez meg egy külön élmény, ha elmondhatod a gitárodról hogy magad csináltad..
amúgy kérdező, közben te is szólj már hozzá a témához, hogy milyen gitárt szeretnél, meg hogy, meg van-e elképzelésed:)
Asztalos a szakmám, szóval a test megalkotásával, a nyakkal nem lenne gondom. Csak maga az elektronika okozott fejtörést.
Igen az tényleg egy élmény, ha ezt elmondhatod, meg ugyeár ennek eszmei értéke van számomra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!