Mit tegyek? Mi van a hangfallal?
Figyelt kérdés
Ma arra lettem figyelmes, hogy elindítottam egy videót, a hangfal nem volt bekapcsolva de mégis volt hang. Aztán tovább hallgattam, és nem is a hangfalból jön, hanem olyan mintha a gépből jönne.. vagy monitorból nem tudom. Segítsetek, mit tegyek.2014. máj. 25. 14:10
1/3 anonim válasza:
rákeresel a monitorra a neten h mit tud? ha asztali géped van akkor nemhiszem hogy abból jönne de egy laptopból simán jöhet
2/3 anonim válasza:
Írj privátban,és küldöm a pénzenergiát.
3/3 A kérdező kommentje:
a monitorból jön, de az a vicc h elég régóta ez a monitor, ez a hangfal van és ma lett ilyen.. gépen beállításokat is megnéztem, de nem értek semmit :D hangszóróknál ennyit ír: High Definition Audio hangeszköz.. ezzel nem tudok mit kezdeni, nem tudom hogy lehet visszaállítani hogy a hangfalból jöjjön a hang :D
2014. máj. 25. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!