Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen közösségi oldal lesz...

Milyen közösségi oldal lesz az ami a facebooktól átveszi a hatalmat?

Figyelt kérdés
Mi következik a facebook után?
2014. máj. 25. 00:04
 1/5 anonim válasza:
Régebben azt olvastam pár helyen hogy majd a Google+ fogja átvenni a facebook helyét, de eddig téves jóslatoknak tűntek ezek.Valami igen nagyot kellene alkotni ahhoz hogy a facebookot megdöntsék.
2014. máj. 25. 00:10
 2/5 anonim válasza:

Ezen én is elgondolkoztam. Globálisan a Google+ volt emlegetve, tényleg. De olvastam, hogy nem sikerült az áttörés, még az erőltetéssel sem.

[link]

2014. máj. 25. 00:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan lesz mint az iwiw, csak nagyobba. Folyamatosan jön az újítás egyre rosszabb lesz (már most is mindenki azt hangoztatja, hogy már megint egy szar frissítés), az emberek beleunnak, majd jön egy egyszerűbb, jobb ami lesöpri. Ennek egyszerűen idő kell. Mondom ezt külső szemlélődőként, mert mindegyiket használtam, de csak nagyon keveset, és egyik közösségi oldalt sem szeretem.A google+ meg hát szerintem messze a legszarabb.
2014. máj. 25. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
szólj a face fejlesztőknek, hogy készítsék el a Facebook+ -t.
2014. máj. 26. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt se tudtuk anno, hogy facebook lesz. Ebből következik, hogy nem tudni, mi jön utána. Lehetségesnek tartom, hogy nem egy dolog fogja kiváltani, hanem sok másik és területenként fog eldőlni, hogy hol melyiket preferálják.
2014. jún. 14. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!