Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok filmet írni dvd...

Hogyan tudok filmet írni dvd lemezre?

Figyelt kérdés
Ha van itt egy nagyon-nagyon rendes, kedves, aranyos emberke, aki elmagyarázza nekem részletesen, hogy hogy kell, annak nagyon megköszönném. :( Nekem sehogy se megy. Azt még szeretném elmondani, hogy számítógép és intenet amatőr vagyok, tehát számomra minden rejtély és kész csoda, ha valamit sikerül megoldanom a számítógépen, akár segítséggel, akár segítség nélkül. Szilvesterkor Apukámmal kell lennem, mert nem szeretném egyedül hagyni és azt beszéltük meg, hogy vicces filmeket fogunk nézni, de a TV-ben sajnos nem adnak túl jó filmeket szilveszter este és van a gépemen egy csomó jó kis film, ami tudom, hogy neki is tettszene. Vettem írható dvd lemezt is. Az első probléma, hogy nem mindíg kezdi el pörgetni a lemezt a gép, tehát beteszem a lemezt, nagy nehezen a múltkor eljutottam odáig, hogy már majdnem sikerült ráírni a filmet, erre azt írta ki folyamatosan a gép, hogy helyezzek beegy lemezt, miközben már rég bent volt. Amikor meg megnéztem a sajátgép ikont, nem jelezte, hogy lenne a gépben lemez. Valamiért nem érzékeli a gép? De miért? Szereljem szét a gépet? És utána mit csináljak? Tisztítsam ki? Vagy nézzem meg az érintkezéseket? Nagyon elkélne a segítség... Kezdek kiborulni, hogy egész szilveszter este ott kell ülnöm az asztalnál és halálra kell unnom magam... Valaki segítsen :'(
2009. dec. 29. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
először is kell hozzá a Nero nevű program, majd ha a filmet átkonvertáltad, a nero-val rámész arra h dvd (nem az adat dvd) írása, rámész h hozzáadás, kiválasztod a filmet, rámész az írásra, majd kinyitja neked a cd olvasót, és beteszed, majd rámész az ok-ra és kiírja, majd kinyitja ha készvan
2009. dec. 29. 23:44
 2/10 A kérdező kommentje:
A Nero megvan már, valami Nero9 izé... De az a gond, hogy ha el is jutok odáig, hogy helyezze be a lemezt, és behelyezem, megnyomom a becsukógombot és megint azt írja ki, hogy helyezzen be egy lemezt, majd ezt újra és újra és újra, amíg ki nem dobom a gépet az ablakon :@ Miért nem érzékeli a gép, hogy benne van egy lemez? És máskor is előfordult, amikor valami telepíteni akartam lemezről vagy amikor dvd lemezt akartam nézni és nem játszotta le a gép... :'(
2009. dec. 29. 23:49
 3/10 anonim válasza:
vagy serult a lemez vagy nem ures vagy csak cd irod van es nincs dvd iro!
2009. dec. 29. 23:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezek egyike sem magyarázza, hogy egy program telepítő lemezt vagy dvd film lemezt miért nem játszik le a gép, csak néha, amikor úgy tartja kedve... :(
2009. dec. 30. 00:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a dvd lemez, amit írni szeretnék nem sérül, nem ishasznál, mert most bontottam ki, teljesen új és tud a gép dvd-t írni...
2009. dec. 30. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit a környezetedben aki ért hozzá hogy nézze meg.
2009. dec. 30. 01:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Nyílván ha lenne valaki a közelemben, aki ért hozzá, akkor nem a gyk-n b@sznám a rezet éjjel... :@ De azért köszi....
2009. dec. 30. 01:47
 8/10 anonim ***** válasza:
ez már nálam is előfordult, a lényeg az hogy nincsen dvd-író a gépedben ahogy előttem mondták. Bemész egy informatikai szaküzletbe és megmondod hogy egy olyanoptikai meghajtót szeretnél amivel dvd-t is tusz írni (6-7e forint)
2009. dec. 30. 15:08
 9/10 A kérdező kommentje:
De tudok dvd-t írni. Már az egyik volt osztálytársam is írt dvd-t az én gépemről. Csak az utóbbi fél évben nem lehet...
2009. dec. 30. 15:54
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Sikerül már az írás?

Nekem is ez a problémám.

Elmondhatnád, hogy kell. Mert tiszta ideg vagyok.

2011. márc. 1. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!