Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vélemény a videoról?

Vélemény a videoról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=jZFzgc3KHJg

Tudom pici a kép mert csak olyan alkalmazással sikerült meg szerkeszteni.

2014. máj. 24. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Kábé 3 másodpercet néztem meg belőle.

A hátulról jövő fény elrontja az egészet.

2014. máj. 24. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
elöször nézd végig és utána mongy valamit ne 3 másodperc után mond a véleményed, mert most akko én is tudnék mondani rólad bármit pedig nem tudok rólad semmit
2014. máj. 24. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Időpazarlás végignézni.

Tartalmilag: tizenévesek töketlenkednek, idétlenkednek.

Technikailag: minősíthetetlen (ellenfény, kameramozgások)

Persze mindez nem baj, ha saját célra készült, pusztán saját maguk szórakoztatására. A baj az, hogy a készítő(k) elvárják, hogy a véleményezők elkezdjék őket fényezni. Nos, ezért hiába jöttetek ide. A videó egy sz@r.

2014. máj. 24. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

3 másodpercnél tovább én sem jutottam. És azért nem fogom végignézni, amiért senki más sem fogja. Ha az első pillanattól kezdve el lett rontva valami, akkor az ember kikapcsolja, legyen bármilyen a többi része.

Természetesen nem azt mondom, hogy hagyjátok abba a videózást, hiszen még kezdők, és nagyon fiatalok vagytok. De azt ne várjátok el, hogy jót mondok arról, ami rossz. Inkább tanuljatok belőle, hátha a következő jobb lesz (ha folytatni szeretnétek).

2014. máj. 25. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!