Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem Tudnátok nekem egy linket...

Texrewq kérdése:

Nem Tudnátok nekem egy linket vagy valamit küldeni gépösszerakással kapcsolatban? Eléggé kezdő vagyok még ebben és amit rendelni fogok. Gépet majd én szeretném összerakni

Figyelt kérdés

2014. máj. 17. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek erőlködsz ha nem értesz hozzá?
2014. máj. 17. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. máj. 17. 09:29
 3/5 Trafó1 ***** válasza:

ipon jó (előttem szóló is mondta)

[link]

ezt is kipróbálhatod.

2014. máj. 17. 09:34
 4/5 Trafó1 ***** válasza:

Sőt az ipon összerakja neked amit összeválogattál , lepróbálja, és gari is van rá, nálam a táp elszállt két hónap alatt, jöttek elvitték háztól, kértem ajánljanak másik tápot, megtették,bepakolták, visszaküldték, osz most jó.

Az alaplap az necces, sosem tudom melyik lenne igazán jó, de procit és videokártyát már csak pénztárca függő, no persze igazából az egész csak pénztárca függő:-PP

2014. máj. 17. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt kérhetsz tanácsot, segítséget:

[link]

2014. máj. 17. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!