Hol tudnék megtanulni PIC-et (esetleg AVR-t) programozni, teljesen az alapoktól?
Rengeteg oldalt megnéztem már, amit elkezdek olvasni, és máris annyi szakszó van benne, hogy azt sem tudom hová nézzek :/ Nagyjából mint ha a Wikipédiát olvasnám.
Vagy pedig olyan oldalakat találok, ami az abszolút, teljesen lámáknak szól, és semmit nem magyaráznak, csak "gépeld le ezt, meg ezt, nyomd meg a gombot és örülj". Ezek általában amatőr oldalak.
Valami olyan írást keresek, ami normálisan, lassan magyarázza el, hogy történik a programozás, mi mire való, és józan paraszti ésszel fel is tudom fogni. És tudom hogy nem tanulható meg egy hét alatt ez az egész, tisztában vagyok vele, hogy nagyon sok idő el fog vele menni mire elérek egy komolyabb szintig, de nem félek tőle. :)
Nagyjából értek az elektronikához, szoktam áramköröket építeni nyákra, de a digitális IC-k szintjénél tovább sosem mentem.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném :)
AVR-t ajánlom. A PIC nem jó semmire :D Nyomatják minden szakközépben, de hogy minek?!
Na mind1...
hobbielektronika.hu-n van avr miértek hogyanok.
De először mondjuk vegyél egy programozót.
Vagyis.. tudod mit? Vegyél fel skype-ra!
Elmondok mindent: g890707
Értem. Még az AVR-es topicot nem néztem, tegnap jutott eszembe, hogy ilyen is létezik, és akkor már hozzáírhatnám a kérdésemhez, de a PIC már régóta érdekel.
(Nézegettem már sok PDF adatlapot, szépen rendezetten le van írva minden, csak a felét nem értem)
Skype-olásra nincs lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!