Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jó ez a videókártya? Tudnátok...

Jó ez a videókártya? Tudnátok jobbat mondani?

Figyelt kérdés

Most egy integrált szemét videókártyám van.. és szeretném lecserélni. Egy Radeon 6570-re gondoltam... mindenképp 20000 alatt akarok venni,mert ennyit szánok rá.

proci:2,7 ghz

ram:2 gb (ezt is le gondoltam cserélni)

táp:420 wattos (remélem elvinné)..

Az alaplapon ddr2-es de gondolom ha ddr3-as lenne a videókártyám az nem oszt nem szoroz.

Mivel én lány vagyok,alapból nem gamer gépnek készült a gépem ezért is ilyen fos integrált videókártyás szar,max facebookozásra jó meg cod2-re.

2014. máj. 15. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Az integráltnál jobb.

2. A ram-ot nem kell cserélni, lehet bővíteni, ha van szabad slot az alaplapon.

3. A táp elbírja.

4. Az hogy az alaplap ddr2-es csak azt jelenti, hogy ram-ból a ddr2-es szabványt támogatja, a videokártyához semmi köze.

2014. máj. 15. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Lány vagy és call of dutyzol? Imádlak :)

Amúgy az integrált egyáltalán nem nem tudom honnan veszi az előző válaszoló, de ha tényleg maximum cod2zöl akkor 10.000 ért is megfelelő kártyát kapsz pl. egy ilyet: [link]

Az asus, gigabite és sapphire kártyákat ajánlom azok általában jók, és ezt az oldalt is ajánlom.

A többi 10.000ből meg vegyél sminket vagy amitől boldog leszel :)

2014. máj. 15. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azt írtam, hogy az integráltNÁL jobb! ..tanulj meg olvasni.
2014. máj. 15. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez se a legjobb mivel hogy DDDR3 memória van benne. Minimum DDR5 legyen az jó játékra.
2014. máj. 23. 07:08
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. máj. 23. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!