LoL-ban ki vegyek meg inkább?
Figyelt kérdés
LoL-ban 26 lvl-es vagyok.Kit vegyek meg Ireliát vagy fiorát
Régebben fiorával nagyon jól nyomtam de most már nem is tom,de ireliával is nagyon jól nyomom szóval nem is tudom segitsetek pls :D
2014. ápr. 30. 19:46
1/2 anonim válasza:
Mind2 szar, mem erösek és nehéz velük. Én ezeket ajánlom: Akali,Brand,Teemo,Kassadin,Varus, Katarina. Ezek aztán jók, de ha nagyon oda vagy Foraért meg Ireliáért, akkor Fiorát vedd meg(nem ajánlom de te dönte
döntésed)
2/2 anonim válasza:
Rég volt a kérdés,de kedves válaszoló,nagy tévhtiben éltél.Irelia kemény off-tank tank,még hozzá nagy dmg-el,és könnyű is,mert szinte csak farmolni kell,és megvan a late,fiora 1-2 kill és megállíthatatlan.Kicsit kezd uncsi lenni már a sok bronze-os,aki semmivel nem tud játszani ,csak a katával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!