Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megvan még a hétzenés kvarcórád?

Megvan még a hétzenés kvarcórád?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
valahol
2014. ápr. 28. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Soha nem is volt. Baj?
2014. ápr. 28. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
1987-ben meló közben rácsaptam kalapáccsal, amikor vésés közben mellé ütöttem, és akkor kidobtam. Aztán 1-2 alkalommal vettem még a Keletinél a cigányoktól műanyag tokos órát - valami 150 Ft volt - de már vagy 20 éve nincs órám...
2014. ápr. 28. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb. húsz éve egy költözésnél mind elkalodott, még a nyolc zenés Elvis "márkájú" is. Nem ezeket sajnálom, bár gyerekori emlékek voltak. Hanem például a Seiko óráimat, vagy más óráimat amik úgyan abban a dobozban voltak.

Ezeket a földnyelte el. Bíztos valahol félre lett téve, és ott felejtve, mert meg volt jelőlve, hogy törékeny.

2020. júl. 2. 18:11
 5/5 anonim válasza:
Az óraszíja viszont univerzális, mert analóg órákra is rátették, én is ilyet használok, egyszerű, de szerintem nagyon jól néz ki.
2021. márc. 30. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!