Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az ebay-en rendelt cuccok...

Az ebay-en rendelt cuccok minősége mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Mert megdöbbentően olcsón találtam dolgokat (újonnan) és nem vagyok benne biztos hogy az olcsóság nem egyenlő-e a rossz minőséggel. Tapasztalatokat szívesen hallanék (pl fehérnemű rendelés).
2014. ápr. 23. 20:00
 1/2 anonim válasza:

Ez az az igazság hogy ahány termék annyi féle mínőség.

Én az ebayon kínából szoktam ezt azt rendelni,csoda hogy ingyen kiszállítanak termékeket amik filléresnek számítanak,igaz várni kell rá nagyon sokat.

Ez az ebay olyan mint nálunk a vatera csak annyi a különbség hogy itt nemzetközi cégek is árulnak elég sokat,kevés a magánszemélyként hirdetett dolog ahogy Én megnéztem(de csak azért mert kína eláraszt mindent)

Szóval ha esetleg márkát rendelsz abban nem hiszem hogy csalódhatsz,de azért mindig egy picit zsákba macska.Azért nézegesd az értékeléseket is !Mert ha ócskát árulnak az kiderül szerintem.

2014. ápr. 23. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az értékelések, akiktől rendelni szándékozok, mind 98% felettiek, szóval reménykedem benne, hogy nem lesz pénzkidobás. Bár nem márkás dolgokat néztem ki.
2014. ápr. 23. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!