Ti milyen megbízható modemet vennétek D-Link DIR 600 router típushoz?
A modemet legtöbb esetben az Internet szolgáltató biztosítja. Vannak olyan szolgáltatók, pl Digi LAN net, amihez nem is kell modem. Közvetlenül rákötheted a routert.
A kérdésedre azért nem lehet válaszolni, mert még csak azt sem ismerjük milyen szolgáltatáshoz kell modem. Többféle van: ADSL modem, kábelmodem, Optikai hálózatokhoz használt modem, mikrohullámúhoz használt (Access Point), stb.
De mint említettem, ha az Internet szolgáltatásodhoz szükséges modem, azt jobb ha a szolgáltatóddal intézed. Már csak azért is, mert az esetek legnagyobb részében ezt ingyen biztosítja neked, és az úgy van felprogramozva, hogy biztosan kompatibilis a szolgáltatód hálózatával.
Eddig van modemem és routerem is. Össze van kapcsolva, csak modem hibás lett és állandóan ledobja a netet. Azért írtam, hogy megbízható jelzőt, mert ennek van újabb típusa és az jobb és soha nem dobja le, szóval gyártói hiba volt. Azért tettem fel a kérdést, hogy ennél jobb modemet keresek hozzá. Ahogy nézem, hogy nem kell a modem, amit mondtátok. Az mégis hogy?
Egyébként ADSL modem.
Egyszerűbb ha megengedsz egy telefon a szolgáltatód ügyfélszolgálata felé és bejelented a hibát. Ha modem rossz, cserélik, ha valami a hálózatukkal van kijavítják. Mindezt teljesen ingyen.
Egyszerűbb, mint potyára modemet vásárolni. Még az se ismert, hogy a szolgáltatód Annex A vagy Annex B szabványt használ. Így még az is lehet hogy rossz modemet veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!