Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más is tapasztalta, hogy a...

Más is tapasztalta, hogy a Tungsram izzók botrányosan rosszak?

Figyelt kérdés

Több égő is ki volt már égve a lakásban és vettem egy tucat olcsó Tungsram izzót. Sorozatban purcannak ki, van amelyik egy napot sem bír ki, most is sötét van a szobában, még az állólámpából is kiégett.

Van jobb is esetleg, illetve mi az oka ennek a hitványságnak(?) mert soha többé nem veszek ilyen ócska szrt!

2014. ápr. 21. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenhol Tungsram halogén, illetve ledes izzók vannak. Semmi gond velük. Lehet, hogy te fogtál ki egy rossz szériát vagy az elektromos hálózattal van valami gond. Megmondani se tudom, hogy mikor cseréltem izzót azért, mert tönkrement.
2014. ápr. 21. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Régen nem Tungsram az (bár az lenne), hanem General Elektric.. Őket szidd.
2014. ápr. 21. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Sima normál izzókat vettem, de ezentúl nem teszem, megpróbálom a halogént.

Az utóbbi néhány évből alig voltam valamit itthon, azért adódott így, sosem pótoltam, csak most, de mind kipurcant.

Szóval GE, azt sem fogok venni soha, mást sem, megutáltam őket.

A Philips jó szerintetek?

2014. ápr. 21. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálatok lehet valami hálózati hiba!Mert nagyanyámnál napi több óra használattal,és sok kapcsolgatással is kibírnak 5-6évet lazán.
2021. aug. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!