Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más is tapasztalta, akinek...

Más is tapasztalta, akinek hívószámkijelzős - Vonalas! - készüléke vagy hívószám kijelző segédkészüléke van?

Figyelt kérdés

Április eleje óta a 7 - vagy több - jegyű hívószámok előtt egy 3-as is megjelenik.

Kérdeztem a T-Home-ot az okáról, de fogalmuk sincs, és sz sem derült ki, hogy érkezett-e már hozzájuk hasonló észrevétel. (Helyette, hamis megoldásként tízezrekért ki akarnak szállni és megvizsgálni.)

2013. ápr. 17. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi ilyen nem jelenik meg pedig családunkban több számkijelzős vezetékes készülék is van.

Esetleg nem azzal kevered hogy már megszűnt/megszűnőben van a 06-os országhívó szám formátuma és már +36 van helyette ?

Mert ez viszont valóban így van!

2013. máj. 6. 17:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Nem, nem tévesztem össze semmivel! A kérdést vizuális tapasztalat birtokában tettem fel.

Nekem az az érzésem, hogy Te kevered - a legnagyobb tiszteletadás mellett jegyzem meg - a mobil készülékek, illetve rendszerek Display információjával! Ott, azokon a készülékeken azokon a hálózatokon belül jelenik meg a hívó telefonszáma a korábban megszokott 06xxxxxxxxx (illetve budapesti hívás esetén 061xxxxxxx) helyett +36xxxxxxxxx (+361xxxxxxx) formátumban.

A vonalas hálózatban, 13 éven keresztül egy budapesti szám így jelent meg: 111xxxx, egy USA beli: 001310xxxxxxx (Ez konkrétan Los Angeles, most pedig: 3111xxxx, illetve 3001310xxxxxxx !

06, 061, +61, +361 soha sem volt, és most sincs.

2013. máj. 6. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Én sem kötekedem viszont tisztelem komment-ed de én is vizuális tapasztalat miatt ajánlottam figyelmedbe az országhívó változást!

Igen a mobil készülékeink már több éve +36 os formátumban írja ki de a vezetékes készülékek is már majd egy éve kiírják a +36-ot minden hívószám elé-legalábbis a család és rokonság által használt számkijelzős vezetékes készülékeink mindegyike és ez Invitel valamint UPC területen.

2013. máj. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!