Más is tapasztalta, akinek hívószámkijelzős - Vonalas! - készüléke vagy hívószám kijelző segédkészüléke van?
Április eleje óta a 7 - vagy több - jegyű hívószámok előtt egy 3-as is megjelenik.
Kérdeztem a T-Home-ot az okáról, de fogalmuk sincs, és sz sem derült ki, hogy érkezett-e már hozzájuk hasonló észrevétel. (Helyette, hamis megoldásként tízezrekért ki akarnak szállni és megvizsgálni.)
Semmi ilyen nem jelenik meg pedig családunkban több számkijelzős vezetékes készülék is van.
Esetleg nem azzal kevered hogy már megszűnt/megszűnőben van a 06-os országhívó szám formátuma és már +36 van helyette ?
Mert ez viszont valóban így van!
Köszönöm a választ. Nem, nem tévesztem össze semmivel! A kérdést vizuális tapasztalat birtokában tettem fel.
Nekem az az érzésem, hogy Te kevered - a legnagyobb tiszteletadás mellett jegyzem meg - a mobil készülékek, illetve rendszerek Display információjával! Ott, azokon a készülékeken azokon a hálózatokon belül jelenik meg a hívó telefonszáma a korábban megszokott 06xxxxxxxxx (illetve budapesti hívás esetén 061xxxxxxx) helyett +36xxxxxxxxx (+361xxxxxxx) formátumban.
A vonalas hálózatban, 13 éven keresztül egy budapesti szám így jelent meg: 111xxxx, egy USA beli: 001310xxxxxxx (Ez konkrétan Los Angeles, most pedig: 3111xxxx, illetve 3001310xxxxxxx !
06, 061, +61, +361 soha sem volt, és most sincs.
Én sem kötekedem viszont tisztelem komment-ed de én is vizuális tapasztalat miatt ajánlottam figyelmedbe az országhívó változást!
Igen a mobil készülékeink már több éve +36 os formátumban írja ki de a vezetékes készülékek is már majd egy éve kiírják a +36-ot minden hívószám elé-legalábbis a család és rokonság által használt számkijelzős vezetékes készülékeink mindegyike és ez Invitel valamint UPC területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!