Mi lehet a baja a hajvágó gépemnek?
Nemrég kaptam egy rokontól egy kissé régi(kb. 20 éves) hajvágó gépet, tudom, hogy elég régi, de ő azt mondta, hogy kb. 5-ször volt max. használva. Gondoltam semmi baja nem lehet ezért kipróbáltam magamnak levágni oldalt és hátul, hát ne is mondjam milyen szörnyű lett, hajvágás közben meg még a hajamat is húzta-tépte.(el is kellett utána mennem fodrászhoz..)A hajamban oldalt lettek ilyen kisebb-nagyobb lyukak. Nem tudom ez mitől lehet. Volt a dobozban egy kis olaj, azzal utána megolajoztam, mert gondoltam be van ragadva az éle. És kitakarítottam kicsit. De ezek után nem nagyon merem használni magamon...
Itt egy kép róla: [link] így néz ki az enyém is.
van baja, de nem a gepnek, hanem a hasznalonak, nem is kicsi.
mindenfele tisztitas/olajozas nelkul, csak ugy nekiengedted a hajadnak? es ha utoljara ruhos kutyat nyirtak vele...?
Már nem azért, de eddig még sosem volt hajvágó gépem és nem tudtam, hogy mire való az az olaj a dobozban, és senki sem tájékoztatott róla, hogy meg kellene olajozni...
De akkor ezek után jónak kell, hogy legyen?
És abból az olajból mennyit kell rátenni?
Van az oldalán csavar,de azt merre kellene csavarnom?
És annak a karnak hogyan kellene állnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!