Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xbox 360 plusz monitor!?

Craow11 kérdése:

Xbox 360 plusz monitor!?

Figyelt kérdés
a HDMI kábelt a monitorba és az xbox 360 is lehet dugni igaz? és hogy a hangfalat a számítógépbe dugjátok? és akkor is lejátssza az xbox játék hangját vagy hogyan? lécci válaszoljatok köszi

2014. ápr. 8. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
HD AV kábel kell neked. Pár ezer ft. Av véget a boxba, onnan kapsz egy VGA véget amit a monitorba dugsz. Lesz két rca apa kábeled amit a hangszóróba dusz( ha kell vegyél rca anya- rca anya átalakítót és rca apa -3,5 jack anya kábeleket (hangszóró miatt ba nincsenek a monitoron.)). Amugy TV -d nincs? :D az gyszerűbb.
2014. ápr. 8. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Amit az előttem szóló írt az kell neked.

Annyival kiegészíteném, hogy a kábelneve "xbox 360 vga kábel"

2014. ápr. 9. 09:11
 3/7 A kérdező kommentje:
és a monitort bisztos nem lehet az xbox-al összekötni HDMI kábellel? mivel a monitoron van olyan bemenet!
2014. ápr. 9. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
plusz még ha a monitoron van hang? jah és azon a monitoron gagyi a hang?
2014. ápr. 9. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Ráduhatod de hangot nem tudunk rá varázsolni. Vagy monitortv? Ezért mondtam a kábet mert azzal lesz hangod is . a képe nem lesz csúnyább.

Milyen a monitor hangja??? Nekem speciel nagyon halk ezért nem is arra kötöm.

2014. ápr. 9. 18:29
 6/7 A kérdező kommentje:
hát nem túl hangos! de szerintem tv-t veszek mégis! :) nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkitől aki írt! :)
2014. ápr. 9. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
RENDBEN!
2014. ápr. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!