Monitor LED kéken villog, fekete képrnyő. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
sziasztok!
tegnap még jó volt, de egyik napról a másikra meghalt a monitorom.
ma kapcsolnám be, és csak villog egy kék led (aminek pirosnak kéne lennie bekapcsolás előtt), erős fénnyel megvilágítva pedig látni, hogy picit villog a kép, a kék led kialvásakor, illetve egy halk ''kattanást'' is hallani.
nem tudom mikori a monizor, de már a jobb alsó sarka be volt törve. használtan vettem, nem zavart a dolog... de most, gyakorlatilag tehetetlen vagyok..
csak kattog, villog, és nem kapcsol be.. segítsetek légyszi! javítható valahogyan itthon, egyszerűen? nincs kedvem se új monitort, se szérvízt fizetni..
2014. ápr. 2. 07:01
1/6 Wadmalac válasza:
Tápegység hibának tűnik. Javítható, csak nem biztos hogy megéri. Meg kell kérdezni egy szervizben.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Tápegység hibának tűnik. Javítható, csak nem biztos hogy megéri. Meg kell kérdezni egy szervizben.
5/6 Wadmalac válasza:
:D
Gondolom egy második énem, amiről nem tudok. :DDDD
6/6 anonim válasza:
Bocs nem akarózott irni de szerintem is a tápegység lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!