Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem értek a számítógéperkhez,...

Nem értek a számítógéperkhez, mit tegyek? Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés

17 éveslány vagyokkb. két éve van számítógépem.Egy ismerősömtől kaptam,de már őt a sírba vittem kb.,mert annyira nem értek hozzá:D

Szóval az a problémám,hogy van ugye egy vírusirtóm,ami még régebben összegabalyodott egy másikkal,lehet hogy emiatt van a gond...

Szóval a gépem egyfolytában kis ablakkat hoz fel,ami a vírusrtóm egyéb fajtáit reklámozza vagy mit csinál(igazából nem nagyon értem miket ír...) és a vírusokat mutatja a gépemen(kiírja hogy veszély...) és amikor utánanézek a kiírt címre vagy mire,akkor nem találok semmit.

Valami olyasmit mondott erre nekem valaki,hogy le kell gyalulni....nahh dehogy az mi,azt már nem tudom...

Előre is köszönöm

2009. dec. 19. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Senki nem a Bölcsek Kövével a zsebében született...

De mindent meg lehet tanulni!

Állj neki és szép sorban tanuld meg a számítógép részeit, operációs rendszereket, programokat, stb...

Amúgy már elég régóta az iskolákban is van számítástechnika oktatás, a legfontosabbakat már neked is tanították, csak ezek szerint nem figyeltél oda?

"legyalulni" = letörölni a gépről

Az iskolában is azért tanítanak számítástechnikát, mert manapság már mindenhez szükséges a számítógép.

Innen mi nem tudunk neked ilyesmit megtanítani : vegyél könyveket, és állj neki!

2009. dec. 19. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
A gépet egy hozzáértővel tetesd rendbe, Te pedig iratkozz be egy kezdő PC-s tanfolyamra.
2009. dec. 19. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
ja.amúgy virus van a gépeden...
2009. dec. 20. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

Legyaluni = letörölni mindent a gépől és újra telepíteni az os-t és a user programokat is!

Na de hogy a kédésedre válaszoljak mit lehet tenni. Elviszed egy szervízbe kb. 4-5 e ft ét megcsinálják! Illetve hgoy ha kicsit is érdekel a dolog és a jövöben nem akkarsz ilyenekért fizetni akkor keressél egy tanár akivel megcsináljátok és elmondja neked szintén pár ezer ft ért... Ha érdkel ez utobbiból véletlen tudok egyet jót ;-) hogy legyen egy kis reklám :D

üdv,

Attila

2009. dec. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!