DVD olvasási hiba, van más megoldás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Egy DVD lemezt, amin számomra fontos képek vannak sehogy sem tudok megnyitni. Megjeleníti a mappákat a gép, de ahogy megnyitnám őket, lefagy. Már próbáltam más laptopon/számítógépen is, de semmi. Nincs vmi módszer amivel mégis elő tudnám őket ? Vagy vhol tudnának nekem segíteni?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
2011. aug. 27. 23:15
1/2 reptoid tudós 2 válasza:
Nézd meg hogy karcos-e a lemez. Ha karcos, akkor lehet políroztatni, az segíthet.
De lehet hogy csak koszos. Egyszer került hozzám egy lemez, amin fehércsoki(!!!) volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Már megtisztítottam jó párszor, szval nem mázágás, vagy koszos. Én örülnék a legjobban, ha csak annyi baja lenne. De ezt a polírozást még megpróbálom! :)
2011. aug. 27. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!