Mi a megoldás arra, hogy az ebookomon normálisan olvasható legyen a konvertált file?
Eleve megfelelő formátumban tedd rá például.
De ez így marha kevés infó. Milyen olvasó? Milyen formátumból mire konvertálod és miért?
Bár ha tippelhetek, valami nyomorék, scannelt pdf-fel szerencsétlenkedsz? Az nem arra való formátum, és kész, csodát nem lehet vele tenni.
Jah, hát igen, ezért nem is vettem végül kindle-t. Epub-ban minden jó, csak kár, hogy nem olvassa.
De a legtöbb könyv beszerezhető mobiban is szerencsére, nem érdemes konvertálással vacakolni. Amúgy mivel konvertálod? Amazonos mailezős vagy calibre, esetleg egyéb? Persze a végeredmény nagyban függ az eredeti szövegtől.
Ha pedig valami saját irományt akarok feltenni olvasóra, akkor átmentem pdf-be, persze egy kis munkát igényel, hogy megfelelő lapméretet állíts, meg ha szükséges, szerkesztgesd kicsit. De nekem bevált módszer sulis jegyzetekhez, stb. Csak meg kell találnod az ideális méretet, margót, betűtípust, mert a pdf az pdf marad, az összes hülyeségével, de a doc-nál jobb talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!