Menyire lenne veszélyes ha egy fém rugót kinyujtanék és a konnektorba kötnémegy kombinált fogóval és a másik végét neki kötném valaminek?
Majd meglátod. (Vagy utána már lehet nem fogod)
P.S: De ha mindenképpen meg akarod magad b@s7atni, vagy magadra akarod gyújtani a házat, vannak sokkal jobb trükkök is. Egyébként akkor meg inkább egy vastagabb szöget használj, ha mindenképpen bele akarsz valamit dugni.
50% esély, hogy eltalálod a fázist elsőre.
70% esély, hogy a rugóanyag nekicsapódik a kezednek.
80% esély, hogy a másik vége kikötésénél megen megráz.
Kb 5 az 1 -hez hogy megrázatod magad.
De ez csak saját tipp.
Villanyszerelőként írtam soraim (első vagyok). Vagy belehalsz, vagy nem. Ez millió-egy dologtól függ. Miben vagy, milyen talajon, a súlyod, testzsírszázalékod, vérnyomásod, általános kondíciód, mindentől. Ha bal kézzel, jobb lábon állva nyúlsz a fázisba, olyan 90 százalék hogy meghalsz, mert a szíveden megy keresztül az áram, ami valljuk be, nem szerencsés.. Sosem felejtem el, amikor kivonultunk szerelni valahová a belvárosba. A kolléga sikeresen rátalált a fázisra, annak köszönheti az életét, hogy előtte fél perccel vetettük fel vele legalább a villanyszerelő bakancsot. Addig nélküle szerelt, majdnem az életébe került.
AZ ÁRAM ÉLETVESZÉLYES, NE JÁTSSZ VELE! EGY ROSSZ MOZDULAT, ÉS ANNYI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!