Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektronikához értő emberek...

Elektronikához értő emberek segítségét kérhetem?

Figyelt kérdés
Rendeltem interneten egy rezgés érzékelős riasztót távirányítóval. Ez egy 9w-os elemmel működik,és az egész szerkezetnék keresztben a fele egy üres rész ahova az elem megy. Láttam youtubeon, hogy hogyha szétszedem belül csak egy kis hosszúkás csipp lesz, pluszba a kis hangszóró és az elem helye. Megnéztem hogy belefér-e a biciklimnek a vázába,hova az ülés cső is megy. Beleférni belefért,de nem kapcsoltam be, kikellet ráncigálni. Most az a helyzet ,hogy hogyha bekapcsolom ad hangot, de a távirányítóra nem reagál, szóval nem is tudom készenléti állapotba helyezni hogy hogyha rezgést érzékel riasszon. Szóval az egész használhatatlan. Feltételezéseim szerint egy kis dióda szerű valamit letörtem,mivel van azon a kis zöld alaplapon egy kis üres lyuk,aminek a hátulján forrasztás nyomokat látok,ami szerintem arra utal ,hogy onnan hiányzik valami. Ki ért ilyen dolgokhoz? Mi lehet az? Ha kell küldök képet.

2014. márc. 17. 16:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Xarok az egészbe, kivágom a piscába, veszek egy másikat.
2014. márc. 19. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!