Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ti tabletet számítógépes...

Ti tabletet számítógépes szaküzletben (iPon, MediaMarkt, Euronics. Stb) vennétek vagy mobilszolgáltatónál?

Figyelt kérdés
Gondolom az a különbség, hogyha szaküzletben veszem, akkor nincs benne SIM kártya, tehát felteszem ugyanúgy fogom tudni használni, mint a mobilszolgáltatónál vásároltat, kivéve, hogy nem lesz mobilnetem, csak WiFi-m. De mobilszolgáltatónál visznt drágább több 10-ezer forinttal. Ti hol vettétek/vennétek?

2014. márc. 15. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Anno Nexus 7-et vettem, de ez már kb 14 hónapja volt.

Viszont ma is árulnak nem egy tabletet 3G nélkül: [link]

2014. márc. 15. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:

ma 20:24

Tényleg, köszi. Kár, hogy van hűségünk még 1.5 évig,

2014. márc. 15. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Már csak azt nem értem, hogy mit kezdenék a netmánia csomaggal, hogyha nincs mibe beletenni a sim kártyát.

Ha simán az otthoni net mellé lehetne venni úgy már lenne értelme.

2014. márc. 15. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, igen! Úgy van! Hűséget kell vállalnod a vezetékes netre, s úgy tudsz tőlük only wifi tabletet venni, szal ez a feltétele, s ezért éri meg nekik only wifi tabletet is árulni.
2014. márc. 16. 10:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha van otthoni előfizetésem és nem kérek külön netmánia előfizetést akkor csak az egy összegű fizetést lehet választani. Szóval nem vagyok sokkal előrébb, mintha máshol veszem meg.

Úgy lenne értelme, hogyha hozzádobnák a részleteket az otthoni net előfizetéshez és nem kellene külön mobilnetet fizetni.

Ott van a feltételeknél. Így olcsóbb és részletre lehet venni. Csak még kell mellé netmánia előfizetés is. Az meg nekem fölösleges.

"Új vagy meglévő hűségidejű Telekom otthoni internet előfizetők részére, NetMánia csomagra vállalt 2 év hűségidő esetén"

2014. márc. 16. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!