Tönkremehet a WIFI a tabletban?
Hálózati töltés közben használtam a táblagépet,egy ideje a WiFi bekapcsolásnál hibát jelez és leáll,nem indul újra a többi rész minden rendben működik.Olvastam olyat hogy esetleg a felmelegedés miatt történnek dolgok,de akkor azt kérdezem minek nekem ilyen ha nem akkor használom amikor nekem kell?
Ha meg USB-re kell tenni mert ott nincs akkora töltés akkor meg nem használok tablagépet hanem PC-t!
Ez a tábla dolog egy nagy elbarmolt sz****g?!
A tábla dolog nem elbarmolt dolog, csak sokan sokféle szempontból félre értik őket.
Egy 45 rugó alatti tablettől ne várj sokat! Egyik nap működik, a másik nap meghal benne ez v. már nem úgy működik, esetleg be sem kapcsol, vagy fél óra után teljesen lemerül.
A wifidnek valszeg annyi. Valószínűleg nem is javítható. Ha garanciás, akkor max cserélik az egészet, ha nem, akkor kénytelen leszel anélkül használni.
Mint írtam nincs nagy igényem hogy vagyonokat fizessek egy tábláért amit alig használnák havonta 2x3x.
Más persze ha valaki azt állandó jelleggel használja...
Nem elavult hanem elbarmolt dolog,a fórumokban olvastak után más drágább "tabletokat sem szabad töltés közbe használni a hő miatt".
De egyébként meg igaz hogy mit is várok az egésztől,mikor 30 rugóért vettem kb! :-D
Nem is várok sokat csak pár apró dolgot hogy működjön! :-C
Az a gond az ilyen GPSes tabletekkel, hogy kispórolnak a gyártók mindent belőlük, mindenből a legolcsóbb, leggyengébb minőségű kerül bele, csak hogy beleférjen az árba a gps.
A mostani 30ezres gpses tabletekkel is ez a gond, több más dolog mellett gyengébb a kijelzőjük, mint egy hasonló áru, nem gpses tabletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!