Martin66789 kérdése:
Van egy Samsung Syncmaster T22B300EW 21,5 inch-es monitorom amihez szeretnék venni egy 1 Terrás külső USB 2. 0-ás Winchester-t csak nem tudom hogy tudja-e kezelni? A többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Syncmaster T22B300EW 21,5 inch-es monitorom, amihez szeretnék venni egy külső 1 Terrás USB 2.0-ás winchester cdak nem tudom hogy az 1 Terrás winchesteret tudja-e kezelni, meg hogy tudok-e rajta nézni Full HD-s 1080p-s filmeket 25 - 50Gb-osakat, meg hogy esetleg tudok-e rajta nézni BD25 illetve BD50-es filmeket ?
De a legfontosabb hogy kezeli-e az 1 Terrás USB 2.0-ás winchestert.
2014. febr. 24. 21:29
1/2 anonim válasza:
A monitornak mi köze van a winchesterhez? Bocsi de nem értem :(
2/2 anonim válasza:
Szia!
Úgy emlékszem...:) A B sorozat samsungnál csak max 500GB merevlemezi kezelt külső egységet.
Médialejátszás tulajdonságiról
ITT-31.oldaltól olvashatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!