Ehez a tv-hez jó ez a külső hdd (többi lent)?
Karácsonyra fogok venni egy tv-t magamnak :D persze úgy hogy sok pénzt összegyűjtöttem és karácsonyra meg lesz az összeg... tv típus:Samsung UE40EH6030
külső hdd típusa:Toshiba StorE Basics 500GB HDTB105EK3AA
imádok filmeket nézni és ezért kellene a külső hdd, hiszen 8gb-os pendirve nem elég ahhoz , hogy egy 3d-s filmet, filmeket rárakjak... vagy ha nem jó akkor tudtok ajánlani egy olcsó, minimum 200-250 gb-hely legyen rajta és ehhez a tv-hez jó legyen úgy, hogy azért ne romoljon el és ne akadozzon stb a film amikor nézem...
Én hdd nélkül oldottam meg. Csináld azt, hogy összekötöd a gépet a tv-vel és akkor le se kell töltened a filmet, hanem online is tudod nézni.
Itt ajánlanak pár fajtát:
Topikból amit kiszűrtem: Beszéltem ügyfélszolgálattal kíváncsiságból (Nagy Alíz):
2,5"-nél kritériumok: 5400 rpm, max 1 TB, NTFS v FAT16/32 filerendszer (szektorméret mindegy) és usb 2.0-ás külső merevlemez és kábel, usb 3.0-nál nem tudják garantálni bizonyos készülékeknél a teljes kompatibilitást, akadozásmentes használatot...mondta 1-2 éves TV-hez vsz ki fognak adni "hamarosan" szoftvert, v fw update-et is usb 3.0 jobb kompatibilitáshoz. (UE40EH6030 említettem nekik)
Tehát samu TV-hez célszerű csak usb2-es külső vinyót használni, ha vkit zavar átmeneti lomhaság, más kérdés azonban, h nagyobb adatátviteli sebesség, ár miatt alapból usb3 ajánlott, vmint más TV készülékek - pl.LG, Sony - nem feltétlenül produkálnak ilyen hibákat, v már javították... :U
Nem tudom, hogy az a hdd-t fogja e érzékelni a gép, azt ajánlom, hogy a samsung ügyfélszolgálatnál kérdezd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!