Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 140 ezer Ft-ért milyen óra...

140 ezer Ft-ért milyen óra tipust ajánlotok?

Figyelt kérdés
Legyen elegáns,amihez fel lehet venni egy öltönyt,de hétköznap is megfelel.
2009. dec. 9. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
...........................Hát ne akard megtudni a véleményem.................itt menőzöl,hogy 140 ezerér ilyen óra meg olyan óra...bazz menj be egy üzletbe és kérdezd meg.gondolom van szád amit ki tudsz nyitni. és az adakozással kapcsolatba... egy nagy baromnak talállak,hogy 140 ezerér megveszed az órát ,de mondjuk 2 ezret nem adsz egy alapitványnak se.
2009. dec. 12. 23:20
 12/13 A kérdező kommentje:

A "menőzésnek"ehhez semmi köze,csak nem gondolod,hogy itt van kedvem felvágni?!A Munka miatt az időm eléggé kötött,időm sincs boltokban utánajárni,ez mégis csak egyszerűbb..

Egyébként örülök,hogy van véleményed,de ha lehet oszd meg másokkal.Akik az órával kapcsolatban írtak azoknak köszönöm,minden valószínűséggel vagy tissot vagy breitling lesz.

Az utóbbi mondjuk jóval drágább,de csak az utolsó válaszoló miatt hozzá teszem,hogy nem baj,belefér.hiszen valakik tudják irányítani az életüket és képesek a céljaikat elérni és nem csak sóvárogni és mások után irigykedni...

2009. dec. 13. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:

23:10-es vagyok. Sztem se gáz, majd ha valaki olyant ír be hogy "14 000 000-ért akarok órát venni" elgondolkozok. Én is írtam már be hogy milyen kabriót vegyek, vagy hifit. Több tapasztalat több embertől sokkal jobb mint 1 eladó, aki azt nézi hogy a legócskábbat adja el magas áron, hogy neki minél több legyen rajta a haszon.

Egy igazi Breitlinggel jól jársz, ám vigyázz, mert hamisítják, és akár 1 életre is elvehetik tőle a kedvedet. Olyan üzletből vegyél, ami megbízható, bevizsgáltatható, mert én megjártam már félmillkás óráról kiderült hogy csak egy replika és még köves szerkezete sincsen.

2009. dec. 13. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!