Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 140 ezer Ft-ért milyen óra...

140 ezer Ft-ért milyen óra tipust ajánlotok?

Figyelt kérdés
Legyen elegáns,amihez fel lehet venni egy öltönyt,de hétköznap is megfelel.
2009. dec. 9. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
tissot, police, schaffhausen
2009. dec. 9. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Casio
2009. dec. 9. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Használt Breitling, esetleg seiko az a generátoros ami automata óra és az elemes órát ötvözi, kézrázásra tölti az elemet.
2009. dec. 9. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

140 ezerért akarsz venni egy órát?NE MÁÁÁÁÁN!!!!

40-50 ért nagyon fajinakat lehet venni a maradékot meg költsd hasznosan!Sok állat menhely örülne neki vagy gyermek segítő alapítványok.

Nem értem akinek van pénze az miért nem segít?Én a havi 60.000Ft-os fizumból küldök nekik nem sokat mert csak 2-3000Ft-ot tudok de jobbat alszok éjszaka!Lehet lepontozni!

2009. dec. 10. 00:10
 5/13 anonim válasza:
Seico ennyiért már vannak gyönyörű és komoly cuccaik, Doxa az se kis cucc elég elismert márka abban bárhol megmernék jelenni, az Omega se rossz
2009. dec. 10. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
00:10 én is durva túlzásnak tartom 140 ezret órára kiadni, de attól, hogy ennyit képes órára áldozni,nem törvényszerű, hogy másokért ne tenne semmit. Nincs kikötve, hogy havi 60 felett csak adakozni szabad. Bár nekem 140 ezer az kb két havi fizum úgy, hogy tisztességes, lelkiismeretes pedagógusként dolgozok, de én azt mondom, attól, mert valakinek több pénze van, még nem ok hogy ítélkezzünk felette.
2009. dec. 10. 02:35
 7/13 A kérdező kommentje:

nem szoktam adakozni,mert engem nem érdekel más sorsa,így születtem és így halok meg,saját magam dolgoztam meg azért amim van és büszke vagyok rá,és nem szeretem ha valamely spicli lehurrog,van saját életed éld azt aztán adakozz.

Egyébként sem kötelező adakozni,nehogy már kötelező legyen annak aki több mint 500Ft-ot keres havonta..ebben az országban ez a pénz nem is számít soknak...

2009. dec. 10. 09:14
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
......msot ha leirnám a véleményem.....
2009. dec. 10. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:

A kérdezővel tudok egyet érteni nagyon sokbban az adakozás témakörben ... amíg nem jut el vagy csak a töredéke a rászorultakhoz akkor már réggen rossz ... Egyszer fordult meg a fejemben hogy adakozni kéne, (illetve hát nyilván reklámnak is jó lett volna ) Fel kerestem 3 árvaházat, hogy vennék nekik valami értékesebb dolgokat amikk hasznosak is a gyerekeknek, erre annyi választ kaptunk hogy adjuk pénzt mert az leghasznosabb, majd jeleztem hogy én továbbra is olyan tárgyra gondoltam amit nem lehet haza vinni 2 hónap után leselejtezni stb.... de hogy ő nekik a pénz a megfelelő ... ja hát akkor úgy jártattok elment a család az adomány árából 2 hétre nyaralni, végül is eredetileg is arra kellet volna költeni ... és akkor nem idegelem ki magamat ... úgy hogy ennyit az adományozásról ... hajrá én amit saját magam értem el azt nem fogom szétosztogatni majd ha annyi lesz hogy már tüzelőnek is 500€ használok ... akkor talán ...

A gyereken kívül másoknak el se tudom képzelni hogy adakoznom kéne ... úgy érzem hogy adó és tb járulék formájában én többet adakozok egy hónapban mint "a tisztességes pedagógus" vagy a " 60 ezret keresek egy hónapban" kollégák néhány év alatt. Céges szinten pedig a másik fele hogy ott is elmegy a 'adományra' havi szinten is rengetek pénz ... úgy hogy én úgy gondolom hogy eü-be és az állami intézményekbe eleget adakoztam...

No de hogy az órákra is vissza térjünk én magam Breitling Superoceanbe szerettem bele, igaz ez olyan 3,5k$ körül van. De hát ez van.

Üdv: Ádám

2009. dec. 12. 02:02
 10/13 anonim ***** válasza:
cititime, és abból is az eco drive széria. 2óra fény érésével(akár mesterséges) 180 napig bírja. Ez fél év. Meg 140ért már olyant kapsz,ami Bernből az atomórához igazítva beállítja az időt magának, magyarul mindig a legpontosabb időt fogja mutatni, téli nyári időszámítással sem kell bajlódni ;)
2009. dec. 12. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!