Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mobilnet SIM kártyájával...

Mobilnet SIM kártyájával telefonáltam. Hogyan számolják ezt majd el?

Figyelt kérdés
A szerződés jelenleg több száz km-re van tőlem, neten sem találtam erre vonatkozó adatot.
2009. dec. 7. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Uhhh akkor az nagyon drága mulatság lesz neked. Az aktuális érvényes díjszabásban találsz erről infót vagy felhívod az ügyfélszolgálatot. A díjszabásokat a szolgáltatók honlapján találod meg a telefonszámokkal együtt.
2009. dec. 7. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Melyik szolgáltató?
2009. dec. 7. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
T-mobil
2009. dec. 7. 20:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy hívás volt mindössze, szóval nincs gond, csupán érdekel, hogyan működik. Köszi a gyors válaszokat!
2009. dec. 7. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy pannonos mobilnetem és benne van a szerződésben, hogy tilos az usb modemen kívül bármilyen másik készülékkel használni.
2009. dec. 7. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szemét a pana.A voda nem tiltja,hogy telóba tedd.Kell is ha gps-es telód van.
2009. dec. 7. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A pannonnál nem lehet vele hívásokat indítani vagy fogadni. Nem nem szabd, hanem nem is lehet, csak segélyhívást.
2009. dec. 7. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!