Hány darab számítógépetek van?
Figyelt kérdés
Nekem 2 darab, mindkettő noti.:) Szeretnék beszerezni egy erősebb notit is a Lenovo helyére. De ez még várat magára.
SONY Vaio SVF152VB
Core i5-3337U
8 GB RAM
GeForce GT740M 2 GB
512 GB SSD + 1 TB külső HDD
Lenovo G505
AMD A8 4500M
4 GB 1600MHz RAM
Radeon 8570 2 GB
1 TB HDD
2014. jan. 29. 21:33
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Egy i3-as asztali nekem is van, de a laptopok mellett nem is használom. Ő jelenleg szerverként fut, kiválóan kiszolgálja a fájl, média, és játékszerver szerepet.:) Valamint egy Xperia Tablet Z-m is van, de azt hittem nagyobb durranás ez a táblagépesdi, így csak utazáskor használom. És félreírtam, egy kisebb, 13" col körüli notebookot még szeretnék ezek mellé, utazgatáshoz. Ki is néztem a Sony Vaio Pro-t, de az áráért már komoly notit kaphatok. De lehet hogy ő lesz. Ez a teljesítmény, ami van a gépekben, nekem elég egyelőre.
2014. jan. 30. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!