Prestigio MultiPad 5670CDUO vagy Asus memo pad me172v?
Pár ezer forint különbség van közöttük. A Prestigio 2 magos az Asus-al szemben, viszont az Asus megbízhatóbb márka. Sokat olvastam róluk, de nem tudok dönteni.
Van valakinek tapasztalata velük?
Tényleg nagyon gyorsan lemerülnek? Mert papír szerint mind2 7-8 órát bír,de több helyen is olvastam, hogy 2-3 óra alatt lemerülnek, amit még intenzív játszás mellet megértenék, de netezésre, zenehallgatásra és filmnézés közben is csak ennyit bírnak?
Válaszokat előre is köszi :)
Szia! Nekem Prestigio diamond van, ez egy majd 8"-os, 4:3 képarányú masina. Eddig semmi baja nem volt (még korai is lenne és egyáltalán).
Normál működés, úgy mint hírportálok nézése, appok kipróbálása, könyv olvasása, kevés e-mail-ezés, zene csk a youtube-on képpel, ugyanott film nézés, stb, játék nem, esetleg sakk, mahjong.
Teljes feltöltés után 6-7 órát tud, akkor dugom a töltőre, mikor jelez, de van még szufla benne.
Üdv.
payóbácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!