Áramot gyümölcsből?
Figyelt kérdés
Láttam egy videót, ahol egy alma és némi szénsavas üdítő segítségével fel lehet tölteni (persze gondolom nem teljesen) egy elektromos eszközt. Valaki el tudja magyarázni nekem részletesen, hogy milyen folyamat megy végbe? köszi!
a videó linkje: [link]
2014. jan. 13. 15:34
2/6 anonim válasza:
Kamu. Ha jól tudom 5volt kell egy telóhoz azt meg nem hozod ki egy almába dugott két drótból. A drótoknak meg különböző anyagúnak kell lenniük, nem csak úgy beledugunk egy konektort aztán kész. Egy lcd óra elvegetál ilyen krumpli -alma -narancs telepről de egy mobilt nem töltesz fel vele.
3/6 anonim válasza:
réz és cink elektródát kell beledugni és lesz kb 1-1.2 voltod, ami nem elég töltésre. Szénsavas üdítőt meg idd meg mert nem oszt nem szoroz,ha a gyümölcs alá öntöd..
4/6 anonim válasza:
Ez jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=skAePZGgpAA
Az almát megeheted és ha szomjas vagy még ott az üdítő.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! kipróbáltam, nem működött... :DD
2014. jan. 13. 23:41
6/6 anonim válasza:
Pedig nekem is ilyenről megy a gépem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!