Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az a szilícium lapka (csip? )?

Álomfogó kérdése:

Mi az a szilícium lapka (csip? )?

Figyelt kérdés
Technológia házinak kaptuk, meghatározást kell írni, de halvány lilám sincs, hogy mi lehet. Segítsetek!
2014. jan. 4. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Barátod Google, barátnőd Wiki.

chip-nek írd, úgy jobb találataid lesznek.

Könyörgöm, senki ne írjon ide egy fél oldalas wiki kivonatot. Ez az oldal nem googlepótló, nem is "keresd meg helyettem a wikin" fórum.

2014. jan. 4. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet értek az elsővel.

Sosem értem ezt meg, én ha valamit nem tudok, vagy valamiről információra van szükségem, egyből megyek guglira keresni. Valahogy nincs hozzá pofám, hogy kicsapjam ide gyik-re, vagy mást zavarjak, terheljek fölöslegesen bizonyos dolgokkal, kérdésekkel, csak azért mert én magam lusta vagyok utána nézni.

A szilícium alapú nyomtatott áramkörök meg szerintem nem az a téma, ha beírsz google-ba bármilyen rá utaló szót, ne dobna ki vagy 500 ezer weblapot ami a témával foglalkozik.

2014. jan. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!