Nem tudok belépni a gépembe, ötlet?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom a gépet automatikusan megjelenik ugyebár a rendszergazda fiók stb... Végre rávettem magam hogy jelszót használjak hozzá. Mindenhol ugyanazt a jelszót használom már 4 éve, ide is ugyanazt használtam,de nem akar beengedni. Megpróbáltam hátha elgépeltem vagy valami,de igy sem volt sikeres a dolog. Mit lehet ilyenkor csinálni? A vendégfiókot megszüntettem. SEGITSETEK KÉRLEK2014. jan. 3. 14:59
1/2 anonim válasza:
Ha nagyon nem megy, akkor vagy keresel valami profi programozót, aki feltöri neked, vagy újrateszed a gépet.
2/2 anonim válasza:
A csökkentett mód indításával áthidalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!