Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a pc netét a...

Hogyan tudom a pc netét a telefonon használni, adatkábel segitségével?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy nekem van 1 samsung s5230-am mivel ebböl kispórrolták a wlan-t ezért nem tok router mellett sem netezni ezért lenne jó lenne ha össze tudnám kapcsolni a számitógép netét a telóval és így tudnám mind a 2ön ahsználni a netet!
2009. nov. 29. 01:23
 1/5 anonim válasza:
Ha nincs ilyen szoftver a telefonhoz én szerintem nem lehet megvalósítani.
2009. nov. 29. 04:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen szoftvert maximum okostelefonhoz találsz, de akkor már jobb egy wifi-s készüléket használni, amely szabadon veszi a routered wifi-s jeleit, és mindenhol lesz internet a hatókörzetben. Fordítva működik általában a dolog, a telefon internetjét tudja használni a számítógép adatkábelen.
2009. nov. 29. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
ha ott a gép miért akarsz a 2x3 mmes kijelzőn netezni?
2009. nov. 29. 08:20
 4/5 A kérdező kommentje:
:S kár ho nem lehet,és esetleg a telómba van bluetooth,és ha vennék a géphez valami bluetoothos rádiós izét:) ami küldené a neten a telómnak, esetleg valami ilyesmi elképzelés megoldható lehet?
2009. nov. 29. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:
7.6 cm átméröjü a képernyője.azért nem tesóm szokott sokszor a gépnél ülni és jó lenne ha én is tudnék valmely módon nethez jutni
2009. nov. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!