Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kaptam egy 18V-os akkus...

Kaptam egy 18V-os akkus csavarozót, de nincs töltője, azt már kisilabizáltam, hogy 1200 mAH az aksija, tudnátok ajánlani valamilyen töltőt, vagy valamilyen építési útmutatót? Ha tudok csinálnék neki egy töltőt akár.

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 20:37
 1/2 Fabu Zsolt válasza:
szeva a laptop akkumulàtor az jó hozzà és egy autó aksi tudja tölteni
2014. jan. 2. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát laptop akksival megnézném a 18V-os fúrót. A laptop akksik általában 14V körül mozognak, az elég messze van a 18V-tól. Hamar lemerülne, gyenge lenne, nagyon barkács lennne az egész... Laptop töltővel megpróbálhatod, azok 18 - 20V körül mozognak. Én a helyedben teszveszen, vaterán, jófogáson... szétnéznék, hátha találnál hozzá valamit.
2014. jan. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!