Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudnátok jó fejhallgatókat...

Tudnátok jó fejhallgatókat mondani?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni, de igazából lövésem sincs milyen szempontok szerint érdemes keresni, szóval megköszönném, ha írnátok néhány, lehetőleg jó minőségűt, ami azért nem kerül kisebb vagyonba. Mondjuk 20.000Ft alatt.
2014. jan. 1. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Sennheiser hd 408 vagy 407. A 407-et fele annyi, mint a 408, nem tudom mi az a nagy külömbség pedig olyan, mintha tök egyforma lenne. Nekem 408 van és iszonyatosan jó. Érdekesség képpen a 408 új néven fut. Régen 4** volt ami nekem 5 évig bírta, amig egy hülye, süket, kancsó, barom haverom sikeresen kinyírta egy hét alatt. Azóta Hd 408. Nekem bevált.
2014. jan. 1. 18:26
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. jan. 3. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!