Van 1 Sony TA-F417Rtípusú erősítőm 4-16ohm 2x80wattnak írta az eladó.4végfok van rajta és minden oldalon mást írtak. Valaki tud biztosat mondani? A másik meg, hogy lehetséges lenne hogy 1db 4ohmos300wattos és 2db 120wattos8ohmos hangfalat kössek rá?
"Pedig meg tudok rajta hajtani 4 hangfalat és nem kell 2 ugyan oda be csavarni.."
Tudjuk. Kapcsoló van benne, azzal tudja közösíteni, az 'A', 'B' 'A+B' variációk ugyanúgy működnek mintha te kötnéd egy kimenetre.
" és szét kaptam nem el osztó van benne hanem 4 végfok.."
4 tranzisztor, amiből 2 alkot egy párat.
"Bár egyik kérdésre sem adtál választ azért köszi."
De, mindre.
Idézlek:
"2x80wattnak írta az eladó.4végfok van rajta és minden oldalon mást írtak. Valaki tud biztosat mondani?"
Ehhez belinkeltem az adatlapot amin elolvashatod a saját szemeddel a műszaki adatait.
Ha nem megy az olvasás, kérj meg rá valakit.
""A másik meg, hogy lehetséges lenne hogy 1db 4ohmos300wattos és 2db 120wattos8ohmos hangfalat kössek rá?"
Erre az alábbit válaszoltam:
'Nincs 4 végfok. 2 csatornás.
A hangszóróid így nem tudod megfelelően elrendezni.'
Amúgy lehetséges, mert azt kötsz rá amit akarsz, ha erre voltál kíváncsi. Az adatlap segít, hiszen nem tudjuk milyen készüléked van.
De nem szeretnélek a technikai részletekkel untatni amit úgy tűnik egyébként sem értesz.
Van még kérdésed?
Nem tudok garanciát adni rá hogy tartós lesz, se arra hogy nem.
Mindenesetre ha mindkét csatornán ugyanaz a jel megy, akkor a közé kapcsolt hangszórón nem fogsz semmit hallani ellenütemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!