Hogy lehet összekötni a Számítógépet a TV-vel?
Radeon X1600 Pro videókártyám van.
Ilyen kábelt vettem. [link]
Ez a Tv foglalata : [link]
Szóval, hogy lehet összekötni ? Bedugtam mind a kettő helyre és nincs semmi. Itt elakadtam.
A videókártya csomagjában még ezekre bukkantam
Nekem össze van kötve,de nem a tv RCA ajzatára dugom hanem euroscart csatlakozóra hátul,(és a videólejátszón keresztül kapja a jelet) ,ami nem túl szabályos..olvastam valahol..de tök jó.
10 M S-VHS kábelem van mind2 vége S-VHS.A tv oldalon S-VHS- véghez vettem egy olyan adaptert aminek egyik fele Euroscart,másik oldalán 3 RCA,és egy S-VHS fogadó van.Így néz ki:
Szoftveresen is be kell állítani a PC-t hogy felismerje,valami varázslót,tv felismerőt keres..a szoftverében,és ha lehet "dual"ra állítsd,ha tud ilyet.
Jó tanács,..sose dugd össze akkor ha mindkét készülék be van kapcsolva.Csak ha valamelyik nem megy,mert elfüstölhet az aljzat a tv-n(állítólag).
A Tv távirányító-t kapcsolgasd,Av,Av1,A2,esetleg s-videó csatornára kell állítani,és akkor jön be a kép.
Sok sikert.
Itt egy leírás a beállításról.
Amit vettél az elvileg jó,de a kártyához kapott cuccokból is össze lehet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!