Egy mikrofont is meg lehet szakítani kapcsolóval vagy annál ez másképp megy és nem csak az elektromos érintkezés a lényeg?
pl
1, multimédiás mikrofonhoz ha az egyik szálhoz közbe iktatok egy kapcsolót, akkor az úgy oké vagy gondok lesznek? (gerjedés, akármi?) vagy esetleg tanácsosabb mindkét szálat megszakítani?
2, ami nem multimédiás elektret mikrofon, ugye ott nem konkrét feszültség megy, na most azzal ezt meg lehet csinálni vagy azzal tuti nem? csak mert ugye ott van árnyékolástól kezdve az ellenállásokig, a kábelvastagságig sok minden tényező, és én legalábbis nem vagyok biztos abban h ezt olyan egyszerűen megszakíthatom egy kapcsolóval, de szeretném más véleményét is hallani.
mit gondoltok a 2 esetről?
oké köszi szépen de ez mindkét típusú mikrofon esetére igaz?
azaz elektret és dinamikus is, sőt a rádiós dinamikus is ahol meg a vevőegység kivezetését szakítanám meg?
nma meg egy gyakorlati kérdés:
mi történik olyankor ha én egy sima dinamikus mikrofont a dugok a számítógépbe, a multimédiás helyett? fog az szólni vagy mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!