MSN! Miért nem tudok képet fogadni? Segítséget kérnék!
Figyelt kérdés
msn kidobott vmi ablakot, hogy van egy megosztás, kell-e másik vagy valami ilyesmi azt hiszem. rámentem az igen-re, és azóta nem tudok képet fogadni. ha küldik kiírja, hogy a küldő is és én is kiléptünk belőle. miért van ez???2009. nov. 22. 16:46
1/4 anonim válasza:
szerintem rakd újra az msn progiját és az gondolom segít...
2/4 anonim válasza:
igen, az új msn-nél már így szokta:/ nem hibás az msn-ed, talán valahol be lehet állítani, de ha ráviszed a flopy-ikonra akkor elmentheted a képet:)
3/4 anonim válasza:
Igen, új msnen először előnézetes, nem küldi át. Ha a mentésikonra kattintasz, akkor menti csak el.
4/4 A kérdező kommentje:
igen, eddig úgy csináltam, de miután kijött vmi ablak, hogy kell-e másik megosztás az nem jön be, és rögtön kilép a képküldésből, szóval nem tudok rámenni az ikonra. egy üres fehér rész jön be :S
de az picit megnyugtat, hogy mások sem értik annyira ezt az új msn-t..
2009. nov. 23. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!