Logitech Momo kormányt ajánlotok Euro Truck Simulator 2-höz?
Figyelt kérdés
900 fokban fordul az a kormány?
Csak azért mert használtan elég olcsón lehet hozzájutni.Megbízható,kormány?És még fontos lenne, hogy csendes-e?
2013. dec. 3. 15:49
1/1 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy jó hozzá. Én is az elmúlt napokban vettem egy ferrari versenykormányt ami azt hiszem hogy 90 fokban elfordítható.Attól féltem hogy majd nem müködik ez miatt, de jó lett csak egy kicsit nagyobbat fordul a játékban mint ahogyan én tekerem . De ha a tied 900 fokban elfordítható akkor biztos hogy jó lesz. Amugy majd a játék elött meg fogja kérdezni hogy akarod-e használni a játékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!