Milyen muszaki boltot ajanlotok?
Figyelt kérdés
Kulso winchestert szeretnek venni, de nem tudom hol erdemes. Egyszeru, mezei felhsznalo vagyok, nem is lenne szuksegem, csak max. 500 Gb-ra. (300 is boven eleg lenne, de olyat nem igazan latok, illetve nincs nagy arbeli kulonbseg). MediaMarkt-on kivul nem vagyok jartas az ilyenekben, de oket szornyen lehuzosnak tartom. Budapesti vagyok, igy konnyeden mozgok mindenfele, ha van jo otlet. Az ar eleg fontos szempont, sanyaru a diak elet...:D Neten elvbol nem vasarolok, azt kerlek ne is irjatok. Szoval, tud valaki jo muszaki boltot budapesten?2013. okt. 4. 16:03
1/1 anonim válasza:
ipon.hu
hardverker.hu
vagy
argep.hu-n kinézel egy olcsó bp-i céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!