Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Felvettek a BME Mérnökinformat...

Felvettek a BME Mérnökinformatikai szakára, és rájöttem h elkéne egy saját használatú számitógép. Milyet ajánlotok, ha valaki esetleg oda jár, és tudja h milyen stilusura lenne szükség?

Figyelt kérdés
A keret 250k körül van, és nem tudom h egy izom laptopot vegyek, vagy valami kisebbet ami könnyen hordozható, de továbbra is megvan a kellő teljesítménye, és még a játékot sem szeretném nagyon abbahagyni az egyetem mellett :D

2013. aug. 22. 15:33
 1/2 anonim válasza:
negyed millió a keret? 200ért már olyat kapsz, hogy a Crysis 3 és a Far Cry 3 egyszerre elfut rajta... vagy akár az is lehet, ha nem találsz ilyet, akkor veszel 100ért egy gyengébb laptopot, a maradékba meg teszel egy picit, és összeraksz egy asztali gépet is.. lesz játék is, meg laptop is
2013. aug. 22. 16:27
 2/2 Pikk Ász válasza:
:D
2022. szept. 10. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!