Hogyan tudok egy H7es autó fényszóró izzót meghajtani házilag?
Hogy ne mond, hogy nem segítek, ilyen jó hozzá, könnyen hozzáférhető:
Viszont ha van egy csomó csőhibás kompakt fénycsöved, előtétre nem kell költeni. Én sok helyen használom a tungsram 20W-s kompaktok előtétjét. Csak egy obo doboz kell, amibe belerakod és kész. Nagyon bírják a strapát. A nagy akváriumomban is így oldottam meg a világítást, csak páramenetes foglalatot kellett venni meg OBO dobozt.
De egyébként sem muszály egyszerre megvenni. Mindig csak valamit. Pl előtét 4*18W ~3000Ft. Ha páramentes foglalat kell, akkor az húzósabb, 800-1000 darabja, de ha megoldod hogy ne jusson pára a fénycsövekhez, akkor jó a 100Ft-os is. És akkor megvan ez egész 5000-ből.
Félreértés ne essék, nem erőszakoskodni akarok, csak alternatívákat mutatni, tudom mi fán terem a pénz, én is ugyanúgy megdolgozom érte. Csak ezek a festett izzók nem az igaziak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!