Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudok elemet serelni...

Hogyan tudok elemet serelni az ovulacios mikroscop-ban?

Figyelt kérdés
nagyon ugy nez ki,hogy kifogyott az elem, valoszinuleg a taskamban benyomodhatott a gomb es nem vettem eszre es most nem mukodik.
2013. nov. 20. 21:53
 1/9 TaKy99 ***** válasza:

Sokféle típus létezik. Pontos márka, típus ismeretének hiányában,

annyit lehet csak mondani, hogy ha megvan, olvasd el a használati útmutatót. Ha lehet elemet cserélni benne, akkor le kell, hogy írják, hogyan csináld, milyen elem való bele, stb.

2013. nov. 21. 10:48
 2/9 A kérdező kommentje:
pontosan ilyen,es nincs mar meg a hasznalati utasitas hozza [link]
2013. nov. 21. 15:50
 3/9 TaKy99 ***** válasza:

Sajna rossz hírem van: Beépített elem van benne, nem cserélhető:

[link]

Itt valaki azt írja, hogy 4 hétig tudta csak használni, amíg lemerült:

[link]

Úgyhogy nyugodtan, de azért óvatosan próbáld meg kitekerni belőle a lencsét, és a lámpát az elem valószínűleg alatta van. Ha sikerült szétszedni, akkor megtudod milyen elem volt benne, illetve hogy egyáltalán az a típus kapható-e kereskedelmi forgalomban...

Vagy nem ér az egész annyit és veszel egy újat...

2013. nov. 21. 16:42
 4/9 A kérdező kommentje:
megnezem , de egy uj bele kerul 10.000 ft ba is ,ezert szeretnem inkabb megmenteni . amugy ugy mukodik,hogy a fejet a feny fele tartom ,de kenyelmesebb az eredeti felallasban .
2013. nov. 21. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:
sehogy se tudom szetszedni a belsejet :(
2013. nov. 21. 20:49
 6/9 TaKy99 ***** válasza:

Itt van egy hozzászóló, aki azt írta, hogy ki tudta cserélni: [link]

"I have learned how to change the batteries in it! After removing it from the outter case and removing the scope lens, Take a pair of tweezers or a toothpick (being careful not to hit the bulb) and push down. And the battery compartment slides right out :)"

Ha jól fordítom, akkor eltávolította a külső tokot és a lencsét. Egy csipesz vagy fogpiszkáló segítségével (óvatosan, nehogy megsérüljön az izzó) le kell nyomni. És az elemtartó kicsúszik.

2013. nov. 22. 09:57
 7/9 A kérdező kommentje:
[link] talaltam enis valamit kepeket is mutat lejebb ,egyszerunek tunik de nekem nem akar sikerulni ,jol ossze van rakva ez a szerkezet...
2013. nov. 24. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:
sikerult :D else hiszem ,koszonom szepen a segitseget,lehet keszitek majd egy vidit a youtube-ra ,mert ugy konnyebb megerteni,hogy is kell ezt szetszedni :D ,jajj ugy orulok,hogy sikerult szetszedjem ...
2013. nov. 24. 14:37
 9/9 TaKy99 ***** válasza:
:)
2013. nov. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!