Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a különbség az ovulációs...

Mi a különbség az ovulációs és a terhességi tesztek között?

Figyelt kérdés
Oké, azt tudom, hogy az egyik azt mutatja, hogy mikor esélyes hogy teherbe essek, a másik meg, hogy terhes vagyok-e. Igaz? De és tök ugyanúgy néznek ki, meg ugyanúgy működnek? Mennyibe kerülnek az ovu tesztek? És ott is csak egy van egy csomagban? Mert a terhességi tesztek totál kifosztanak a vagyonomból... És van ovu tesztből is mindenféle fajta, mint terhességiből? És mire való az ovu teszt egészen pontosan? Előre is elnézést a tudatlanságomért, és köszönöm a segítséget
2013. nov. 18. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Más-más hormonnal lépnek reakcióba.

Amúgy a terhességi és az ovuteszt egy árban van, ha megfelelő helyen veszed, én pl. vateráról vettem tavaly, talán 65 ft volt darabja, ez szerintem nem drága.

2013. nov. 18. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Peteérésra van mikroszkópos vizsgálati lehetőség is, már 2 e Ftért lehet kapni és csak egyet kell venni, örök életedre jó.

Lehet, hogy terhességre is van ilyen mérőeszköz. a patikában nem kérdezted?

2013. nov. 18. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ami ingyen van, az a hőmérőzés.

Szuper jól megmutatja nem csak a peteérést, mint a teszt, hanem azt is, hogy ki is lökődött-e.

Ráadásul a terhességet is lehet sejteni egy idő után ha összejött.

2013. nov. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!