Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Castone cpa 500b végfok...

Castone cpa 500b végfok erőlködőhöz milyen hangfalat ajánlanátok ami lehetőleg 10-15 év múlva is hangfal marad?!

Figyelt kérdés

2013. nov. 11. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt már egyszer kérdezted... Különben a Reflex nagyjából az, aminek a termékslálájából érdemes venni ehhez, de sztem nem a legkisebbeket, mondjuk 15 collos méllyel rendelkezőt választanék inkább.
2013. nov. 12. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk a Reflex nem a legjobb hangú cucc, de azért nem is gagyi, élettartamilag nem hinném, hogy lenne vele gond.

Esetleg valami állat Peavey full range ládát is beszerezhetnél (valami sp4 vagy ilyesmi), azok nem semmik! :) Ott sincs gond az élettartammal...

2013. nov. 12. 17:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld kéz :)
2013. nov. 12. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Erősen pénztárca és felhasználás függő.

Ami nekem tetszik, és van. Garry joy ládák. Kicsik, jól szólnak.

2013. nov. 14. 07:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem otthonra kellene , néha házi bulihoz, kerty partihoz. A végfok kb 4 éve megvan és összesen 3-4 órát ment aktívan egy sulibulin, és néha otthon 2-3 naponta amikor bulizós hangulatom volt. 2 éve be sincs kapcsolva , mert szar M.N.C. hangfalakkal csak a baj volt, szarrá ment (nem is bánom) pedig 100watton hallgattam kb. Mind1. Kellene egy ütős hangfal aminek darabja max 90.000 nagyon max 100.000. Persze teljesítményben a végfokhoz való kellene. Asszem ennyi.
2013. nov. 14. 14:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Eddig a Garry Joyra szavazok. Esetleg, Jbl, EV?? Meg , ha jól értem ehhez a végfokhoz hiába vennék profi hangminőségűt nem adná ki olyan jól, mint egy komolyabb cucc.
2013. nov. 14. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát az EV-nek vannak nagyon szuper cuccai ám! Mondjuk a JBL is tud jó lenni!

Az MNC egyrészt gagyi, másrészt rossz a hatásfoka, ezért aránylag kis hangerőhöz is sok nafta kell neki, így könnyű leégetni...Hihetőleg ez történt.

Bármelyik valóban profi cucc jobb nála. És ennyi pénzből, ha a párra van 200 ezer, már kapsz is simán. A valóban profi cuccok érzékenysége minimum 95dB/1watt, na olyat keress, aminél minimum ennyi, vagy még több is, az akkor azt jelenti, hogy jó a hatásfoka a ládának.

Sztem a Reflex is jó lenne, valami közepesen nagy, én hallottam már Reflex gyártmányt is nagyon szépen szólni, élettartamilag nem kell aggódnod.

2013. nov. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!