Létezik-e olyan lakóházi kaputelefon amit ki lehet nyitni mágneskártyával?
Meglévőhöz is hozzáépíthető utólag is.
Már számos helyen építettem be különböző típusokat.
Ebay-ról meg lehet venni az olvasót és a kártyákat vagy kulcstartókat is.
Pl. ilyen már olcsón kapható: [link]
Van, de csak akkor működik ha a kaputelefonban van olvasó is.
Más lakók használják és te is szeretnéd, vagy csak láttad valahol és te is szeretnéd otthon?
Mert külsőre ugyanúgy néz ki az olvasós és az olvasó nélküli.
"Első vagyok, a szüleimnél pontosan ez a típus van."
Végre egy szakértő.
Írd már le nekünk légyszíves a képen látható készülék típusát.
7-es. Nincs ebből olyan sok típus (kb. 4-5). Ez nagy valószínűséggel a CODEfon 111 lesz, mivel 21 névnek van hely és nem süllyesztett (az lenne a 111S).
Nem kell játszani az agyadat, nem leszel tőle menő...
"Nem kell játszani az agyadat, nem leszel tőle menő..."
Ebból a kis közjátékból meg is tudhattuk volna hogy a kérdezőé milyen, de nem így lett. Kissé személyeskedésbe csapott a dolog.
Akkor ha már ily mélységeiben járunk a témának, visszatérhetnénk a kérdéshez. A képen látható készülék kódolvasós?
Már elnézést, de te kezdet a közjátékot és a személyeskedést.
Amúgy a válasz: erre nem tudok válaszolni. Igaz, hogy SMT mérnökként naponta több ezer elektronikai panelt látok, de a röntgen látásom még egyenlőre sajnos nem fejlődött ki, így nem látok a burkolat mögé, bármennyire is szeretném (pedig néha jól jönne). Amúgy teljesen mindegy, mert gondolom fillérekért bővíthető kártyaolvasóval a központi egység.
Végül, ha te megmondod a kép alapján, hogy a kérdezőnél van-e a központi egységben kártyaolvasó, akkor tényleg szakértő vagy, tiéd minden elismerésem és tiszteletem. Csak halkan megjegyzem, hogy egy cég honlapjáról lett linkelve a kép és nem a tisztelt kérdező készítette a náluk lévő egységről
Na mindegy, ez van...
Kérdező, elnézést az offolásokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!