Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik-e olyan lakóházi...

Létezik-e olyan lakóházi kaputelefon amit ki lehet nyitni mágneskártyával?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimnél egy kulcstartóba épített chip segítségével is ki lehet nyitni a lépcsőház ajtaját. Csak a megfelelő helyre kell tartani és már nyílik is az ajtó.
2013. okt. 31. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
RFID beleptetorendszer, sok helyen hasznaljak, uj epitesu tarsashazakban mar lattam ilyet , nem is tul draga technologia
2013. okt. 31. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:

Meglévőhöz is hozzáépíthető utólag is.

Már számos helyen építettem be különböző típusokat.

Ebay-ról meg lehet venni az olvasót és a kártyákat vagy kulcstartókat is.

Pl. ilyen már olcsón kapható: [link]

2013. okt. 31. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de az ilyen fajta kaputelefonhoz van-e chip/kártya?: [link]
2013. nov. 1. 08:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Van, de csak akkor működik ha a kaputelefonban van olvasó is.

Más lakók használják és te is szeretnéd, vagy csak láttad valahol és te is szeretnéd otthon?

Mert külsőre ugyanúgy néz ki az olvasós és az olvasó nélküli.

2013. nov. 1. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a szüleimnél pontosan ez a típus van. A kód és a kulcstartóban lévő chip is nyitja az ajtót.
2013. nov. 1. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

"Első vagyok, a szüleimnél pontosan ez a típus van."

Végre egy szakértő.

Írd már le nekünk légyszíves a képen látható készülék típusát.

2013. nov. 1. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

7-es. Nincs ebből olyan sok típus (kb. 4-5). Ez nagy valószínűséggel a CODEfon 111 lesz, mivel 21 névnek van hely és nem süllyesztett (az lenne a 111S).

Nem kell játszani az agyadat, nem leszel tőle menő...

2013. nov. 1. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem kell játszani az agyadat, nem leszel tőle menő..."

Ebból a kis közjátékból meg is tudhattuk volna hogy a kérdezőé milyen, de nem így lett. Kissé személyeskedésbe csapott a dolog.

Akkor ha már ily mélységeiben járunk a témának, visszatérhetnénk a kérdéshez. A képen látható készülék kódolvasós?

2013. nov. 1. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de te kezdet a közjátékot és a személyeskedést.

Amúgy a válasz: erre nem tudok válaszolni. Igaz, hogy SMT mérnökként naponta több ezer elektronikai panelt látok, de a röntgen látásom még egyenlőre sajnos nem fejlődött ki, így nem látok a burkolat mögé, bármennyire is szeretném (pedig néha jól jönne). Amúgy teljesen mindegy, mert gondolom fillérekért bővíthető kártyaolvasóval a központi egység.

Végül, ha te megmondod a kép alapján, hogy a kérdezőnél van-e a központi egységben kártyaolvasó, akkor tényleg szakértő vagy, tiéd minden elismerésem és tiszteletem. Csak halkan megjegyzem, hogy egy cég honlapjáról lett linkelve a kép és nem a tisztelt kérdező készítette a náluk lévő egységről

Na mindegy, ez van...

Kérdező, elnézést az offolásokért.

2013. nov. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!